Testimonials

Wat mijn klanten over mij vertellen.

Ik heb met veel plezier en succes samengewerkt met Richard aan diverse projecten voor CoffeeClick. Vooral binnen het Marketing Automation domein blinkt Richard uit dankzij zijn expertise. Hij werkt altijd accuraat en weet gebruiksgemak en effectiviteit perfect te combineren.

Wat Richard voor mij onderscheidt, is niet alleen zijn kennis van online marketing, maar ook het persoonlijke contact. Mensen doen zaken met mensen, en mijn samenwerking met Richard was daar een uitstekend voorbeeld van. Zijn benaderbare en betrouwbare karakter maken het samenwerken aangenaam en effectief.

Heb je hulp nodig met online marketing of marketing automation? Richard is dé man die je zoekt!

Nick Murauer / CoffeeClick

Ik heb het genoegen om met Richard te werken bij schurq., waar hij ons team versterkt als Marketing Automation Specialist. Richard is een echte professional met kennis van marketing automation.

Richard heeft altijd slimme ideeën over hoe we onze processen kunnen automatiseren, wat ons veel tijd en hoofdpijn bespaart. Zijn analyses helpen ons om betere resultaten te behalen voor onze klanten.

Naast zijn technische vaardigheden, is Richard een aanwinst voor het team met altijd een positieve instelling.Hij is niet alleen een collega, maar ook een geweldige teamspeler die graag zijn kennis deelt.

Ik kan hem zeker aanbevelen voor elke marketing automation rol.

Patrick Schokker / schurq.
GOconnectIT

Richard komt altijd met unieke oplossingen voor de problemen die wij dagelijks tegenkomen. Hij is zeer betrokken en gaat voor het best mogelijke resultaat.

Lindsay Muste / GOconnectIT
Suus Kinderfeestjes

Richard is een vakman. Of je nou een automatisering moet bouwen of je hele klantenbestand over moet zetten naar een andere mailprovider, hij fixt het. Hij denkt met je mee en als het lijkt of iets niet kan, komt hij met een handige oplossing. Daar hoef je trouwens niet dagen op te wachten. Hij gaat snel voor je aan de slag en zorgt dat je vlot weer verder kunt. 
Wat mij betreft dus een dikke aanrader!

Susanne / Suus Kinderfeestjes

Richard is zeer ervaren en bedreven in alles omtrent Marketing en Sales automation. Sterk in het bedenken van niet bestaande oplossingen door verschillende systemen en datasets aan elkaar te knopen.

Dave Kwakman / schurq.

.